Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

VERIŽICA - AMUNET

  • 23.90€

  • Šifra:V85
  • Razpoložljivost:Na zalogi


Verižica Amunet je izjemna kreacija, ki združuje klasičen čar s sodobnim slogom in globoko kulturno dediščino. Izdelana iz visokokakovostnega jekla, ki zagotavlja trajnost in eleganco, je ta jeklena verižica dolžine 60 cm popoln dodatek k vsaki obleki.


Srčnost te verižice pa predstavlja njen obesek v obliki puščice, dolge 5,5 cm. Puščica simbolizira moč, hitrost in usmerjenost ter se ponaša z egipčanskimi simboli, ki dodajo mističen pridih in globino. Egipčanski simboli so znani po svoji kompleksnosti in simboliki, predstavljajo pa različne bogove, zvezde in druge pomembne koncepte.


Ime verižice, Amunet, dodaja še večji pomen in osebnost. Amunet je bila v egipčanski mitologiji boginja skrivnosti, tajnosti in skrivnosti ter je pogosto predstavljena z atributi, ki simbolizirajo njene lastnosti. Zato ime Amunet še dodatno poudari edinstvenost in zgodbo, ki jo nosi ta čudovit kos nakita.


Verižica Amunet je več kot le nakit - je izrazitega stila, simbolov in zgodovine, ki bo zagotovo pritegnila pozornost in dodala edinstvenost vsaki obleki.