Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

VERIŽICA - TEMPLAR BLACK

  • 23.90€

  • Šifra:V0108
  • Razpoložljivost:Na zalogiJeklena verižica s križem je izjemno eleganten kos nakita, ki izžareva tako versko kot modno simboliko. Križni obesek je izdelan iz kakovostnega jekla in ima dimenzije 5,5x3,2 cm, kar mu daje dovoljšnjo velikost, da izstopa, hkrati pa je dovolj subtilen za vsakodnevno nošenje. Na površini križa so vgravirani templeski simboli, med katerimi izstopa templerski križ, ki mu dodaja globino in mističen čar.


Verižica, dolga 60 cm, je prav tako izdelana iz jekla, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo nakita. Veriga je oblikovana tako, da se lepo prilega vratu in udobno nosi. Celoten izgled verižice s križem je izjemno privlačen in bo zagotovo pritegnil pozornost vsakega opazovalca.


Ta jeklena verižica s templerskim križem je odlična izbira za vse, ki želijo izraziti svojo versko prepričanje ali pa preprosto dodati edinstven kos nakita svoji kolekciji. Je tudi odlično darilo za posebne priložnosti, kot so krst, praznovanja verskih praznikov ali pa enostavno kot izraz ljubezni in spoštovanja.