Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

VERIŽICA - CELTIC

  • 22.90€

  • Šifra:V1016
  • Razpoložljivost:Na zalogiJeklena verižica z jeklenim obeskom v obliki keltskega križa je eleganten kos nakita, ki združuje tradicionalni keltski simbolizem s sodobnim dizajnom. Verižica je izdelana iz trpežnega jekla, ki zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in sijaj.

Obesek, ki je dimenzioniran približno 6 cm x 4 cm, ima klasično obliko keltskega križa. Keltski križ je znan po svoji zapleteni in simbolni obliki, ki združuje križ z okroglim krožcem na sredini. Ta krog predstavlja večno življenje in povezanost vseh stvari, medtem ko kraki križa simbolizirajo naravne elemente ali druge pomembne koncepte, odvisno od tradicije in interpretacije.

Obesek je običajno izdelan s prefinjenimi detajli, ki izboljšujejo njegovo lepoto, kot so okrašeni vzorci ali reliefi, ki dodajo globino in kompleksnost simbolu. Celotna kompozicija verižice z obeskom v obliki keltskega križa ustvarja izrazit in duhovno bogat vizualni vtis, ki privlači pozornost in občudovanje. Ta nakit pogosto nosijo tisti, ki cenijo keltsko kulturo, duhovnost ali zgolj estetiko zapletenih simbolov.