Dostava in plačilo

Vsa naročila iz spletne trgovine RideWithStyle.si dostavlja GLS Slovenije. V  primeru, da pošiljko želite prevzeti na PETROLU,OMV ali na 3DVA, vam  storitev dodatno zaračunajo  po ceniku (Petrol,OMV,3dva). Podjetje GLS Slovenija, vas bo po SMS obveščala o statusu vaše pošiljke.

Za vse informacije o vaši pošiljki ali pomoč, pokličite GLS kurirja, katerega telefonsko številko ste prejeli na SMS sporočilo, ali  "GLS POMOČ" na telefonsko številko 01 5001150.

 

Prodaja in dostava blaga je možna na ozemlju Republike Slovenije, za pošiljanje na območje bivše Jugoslavije, nas lahko kontaktirate preko spletne aplikacije Facebook, oziroma na spodaj navedene možnosti kontaktiranja.

Za vse naročila iz tujine, poslujemo le z nakazilom na ttr, plačilo preko bančnih kartic in z predplačilom, ne pošiljamo artiklov z možnostjo plačila po povzetju.

Za naročila prejeta iz tujine, poštnino zaračunamo po veljavnem ceniku pošte Slovenije. V tem primeru nas prosim kontaktirajte, da vas seznanimo z cenami in možnosti pošiljanja.

Cena poštnine za nakupe manjše od 40€ znaša 3,90 €. Za nakupe v višini  nad 40 € stroške dostave na območju Slovenije v celoti krije RideWithStyle.si

Pri plačilu z nakazilom na trr , so stroški poštnine le 3,00 €.

Vse informacije lahko dobite na:

Facebook - KLIK

Na telefonsko številko: +386 070/254-254

Po elektronski pošti: info@rws.si

Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI, ZA CENOVNO NAJUGODNEJŠI NAKUP IN DOSTAV