Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

ZNIŽANO

ZAPESNICA - ARTEMIDA

  • 22.90€24.90€
  • Šifra:Z99
  • Razpoložljivost:Na zalogi


Zapestnica iz usnja z turkiznimi kamni je čudovit modni dodatek, ki združuje naravne materiale in barvne elemente. Ta zapestnica je običajno narejena iz usnja, ki je mehko in udobno za nošenje, ter vključuje turkizne kamne kot okras.

Glavne značilnosti zapestnice" ARTEMIDA " izdelana usnja z turkiznimi kamni vključujejo:

  1. Usnje: Zapestnica je izdelana iz kakovostnega usnja, ki je trpežno in udobno za nošenje. Usnje lahko pride v različnih barvah, najpogosteje pa se uporablja rjavo, črno, belo ali drugo naravno usnje.

  2. Turkizni kamni: Zapestnica je okrašena s turkiznimi kamni, ki so znani po svoji lepi svetlo modri barvi. Ti kamni so pogosto oblikovani kot majhni kroglični ali ovalni elementi ter nameščeni na usnje ali vpletani v zapestnico.

  3. Dizajn: Oblikovanje zapestnice iz usnja z turkiznimi kamni je lahko preprosto ali bolj kompleksno, odvisno od ustvarjalca. Zapestnica lahko vključuje tudi dodatne okraske, kot so kovinski elementi, ali drugi kamni.

  4. Pomen: Turkizni kamni so znani tudi po svoji simbolični vrednosti. Tradicionalno se verjame, da turkizni kamni prinašajo srečo, zaščito in pozitivno energijo svojemu nosilcu. Zapestnica iz usnja z turkiznimi kamni je priljubljena izbira za tiste, ki cenijo naravne materiale in želijo dodati barvitost svojemu videzu. Je odličen dodatek k vsakodnevnim oblačilom ali pa lahko služi tudi kot poseben nakit za posebne priložnosti.