Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

ZNIŽANO

VERIŽICA - ANGEL WINGS

  • 21.90€24.90€
  • Šifra:V0037
  • Razpoložljivost:Na zalogi


Jeklena verižica s križem in črnimi kamni


Predstavljamo vam to izjemno jekleno verižico, ki združuje eleganco in duhovnost v enem samem kosu nakita. Glavni obesek, izdelan iz trpežnega jekla, je oblikovan kot križ, okrašen s črnimi kamni, ki mu dodajo mistično privlačnost. Poleg križa so dodana tudi angelska krila, ki mu dajejo še dodaten pomen in estetski čar.


Križ, ki meri 4,5 x 4 cm, je osrednji element tega nakita. Črni kamni, natančno vstavljeni v jekleno obliko, mu dajejo globino in čarobnost. Njihov sijaj privlači pozornost in doda pridih elegance celotnemu dizajnu, medtem ko angelska krila simbolizirajo duhovno povezanost in zaščito.


Verižica, dolga 60 cm, zagotavlja udobno prileganje okoli vratu. Izdelana je iz visokokakovostnega jekla, ki zagotavlja trdnost in vzdržljivost. S svojo subtilno, a močno prisotnostjo, ta verižica izraža vašo individualnost in duhovno povezanost na eleganten način.


Odkrijte pomen in lepoto tega edinstvenega kosa nakita ter poudarite svoj stil s to čudovito oblikovano jekleno verižico s križem, angelskimi krili in črnimi kamni.