Imate vprasanje ali potrebujete pomoc?
070 254 254 / info@rws.si

ZNIŽANO

ZAPESTNICA - BEATRICE

  • 20.90€22.90€
  • Šifra:Z101
  • Razpoložljivost:Na zalogi


Za vse ljubitelje preprostosti in elegance predstavljamo našo čudovito črno večplastno usnjeno zapestnico z simbolom infinity. Ta črna lepotica izžareva skrivnostnost in klasično eleganco, ki bo zagotovo pritegnila pozornost.

Minimalističen dizajn: Črna barva zapestnice je simbol prefinjenosti in klasične lepote. Usnjene plasti so oblikovane tako, da tvorijo subtilen, a privlačen videz.

Simbol infinity: Dva simbola infinity, izdelana iz trpežnega kovinskega materiala, sta diskretno vgravirana v črno usnje, kar poudarja neskončnost vašega ljubezenskega ali prijateljskega odnosa.

Trpežnost in udobje: Črno usnje je znano po svoji trpežnosti, zato bo ta zapestnica trajala dolgo časa. Hkrati pa je udobna za nošenje v vsakodnevnih situacijah.

Prilagodljiva velikost: Zapestnica je opremljena s prilagodljivo zaponko, ki omogoča enostavno prilagajanje velikosti za popolno prileganje vašemu zapestju.

Vsestranskost: Zaradi svoje preproste črne barve se ta zapestnica odlično prilega različnim outfitom in je primerna za različne priložnosti.

Izrazite svoj stil: Črna zapestnica z simbolom infinity je odličen način, kako izraziti svoj edinstveni slog in hkrati nositi simbol neskončnosti.

Naročite si črno večplastno usnjeno zapestnico z simbolom infinity in izrazite svojo večno vez ali ljubezen na izjemno eleganten in minimalističen način. Ta zapestnica je odlična izbira za vse, ki cenijo preprostost in klasično lepoto.